مجموعه ويلاهاي نوشهر(تابستان 96)

با سلام
احتراماّ ، ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما بزرگواران ايام پرخير و بركت ماه مبارك رمضان ، به استحضار ميرساند كه با عنايت به درخواست هاي متعدد شما همكاران و سروران ارجمند ،  در خصوص امكان بهره مندي از واحدهاي اختصاصي در سواحل شمال كشور با شرايط مناسب  ، موفق به عقد تفاهم نامه اي با مديريت يكي از هتل آپارتمانهاي  ساحلي  و البته با امكانات مناسب در شهر زيبا و ساحلي نوشهر ، جهت اسكان شما عزيزان و خانواده محترمتان ، در ايام  فصل تابستان ( از تاريخ 3/4/94 لغايت 31/6/94 ) ، گرديده ايم . ( كليه جزئيات و شرايط استفاده ، در فايلهاي ذيل قابل مشاهده است )
اين امر ، طي تلاشهاي مستمر و البته با موافقت و پشتيباني هيئت محترم رئيسه دانشگاه ، ميسر و منتج به فراهم آمدن امكان استفاده از تعداد محدودي واحد آپارتمان با هزينه بسيار پايين تر از نرخ مصوب متداول منطقه و با لحاظ تخفيف ( يارانه ) حمايتي دانشگاه ، به شرح ذيل،  گرديده است.

نرخ  بهره مندي از يك واحد   :
الف : اعضاي محترم هيات علمي                      هر شب مبلغ اجاره بها : 000 / 000 / 1 ريال
ب   : كارمندان محترم                                   هر شب مبلغ اجاره بها : 000 / 750      ريال
ج    : بازنشستگان محترم                              هر شب مبلغ اجاره بها :  000 / 750      ريال
د     : همكاران محترم شركتي                         هر شب مبلغ اجاره بها :  000 / 750      ريال

نرخ بهره مندي از واحد  دوم :
الف : اعضاي محترم هيات علمي                      هر شب مبلغ اجاره بها : 000 / 300 / 1     ريال
ب   : كارمندان محترم                                   هر شب مبلغ اجاره بها : 000 / 000 / 1     ريال
ج    : بازنشستگان محترم                              هر شب مبلغ اجاره بها :  000 / 000 / 1      ريال
د     : همكاران محترم شركتي                        هر شب مبلغ اجاره بها :  000 / 000 / 1     ريال

تذكر 1 : امكان ثبت نام در حداكثر دو واحد دوخوابه با مبالغ بالا براي هر يك از كاركنان محترم وجود دارد. (اين امكان استفاده ميتواند همزمان باشد يا در دو تاريخ مختلف در طول تابستان )
تذكر 2 : نرخ واقعي و مصوب محلي براي هر واحد دوخوابه فوق الاشاره مبلغ 000 / 000 / 3ريال براي هر شب ميباشد كه به مبالغ ياد شده تنزل پيدا نموده است .
تذكر 3 : زمان اقامت هر دوره ، 5 روز و 4 شب در نظر گرفته شده است كه هزينه ي آن طي 4 قسط از حقوق ماهيانه متقاضي كسر خواهد شد.
تذكر 4 :لازم به توضيح است همكاران محترم شركتي جهت ثبت نام از تاريخ 17 / 04 / 1396 مي توانند به صورت حضوري به اداره رفاه كاركنان مراجعه نمايند.(بديهي است امكان پرداخت اقساطي براي ايشان ميسر نخواهد بود.)
تذكر 5 : همچنين  كليه تصاوير و شرايط مربوطه را ميتوانيد در سايت اداره رفاه كاركنان به آدرس refah.iut.ac.ir  ، مجموعه ويلاهاي نوشهر ( تابستان 96 )  ، ملاحظه فرماييد .
تذكر 6 : در پايان درخواست مي گردد كه حتما شرايط و تعهدات ذيل را مطالعه فرماييد و سپس اقدام به ثبت نام نماييد.
  لذا ، شما دانشگاهيان ارجمند اعم از اعضاي محترم هيات علمي ، كاركنان شريف  و بازنشستگان بزرگوار( رسمي ، پيماني و قراردادي ) ميتوانيد ، پس از مطالعه و بررسي دقيق محتواي فايلهاي ذيل ، نسبت به ثبت نام از ساعت 12 ظهر مورخ 31 / 3 / 96  از طريق سامانه جامع مديريت فرآيند دانشگاه به آدرس bpm.iut.ac.ir   و با وارد نمودن كد شناسائي و رمز عبور سامانه اتوماسيون اداري فعلي خود ، و انتخاب گزينه هاي ايجاد مدارك - اداره رفاه كاركنان - رزرواسيون ويلاهاي شمال ،   اقدام به ثبت نام فرمائيد لازم به ذكر است تمامي ثبت نام ها كه از طريق سايت فوق الذكر انجام پذيرفته  نهايي  تلقي خواهد شد ( در اينجا درخواست ميگردد ارسال تقاضا و انجام ثبت نام را با دقت و ابتداِّ ، با هماهنگي خانواده محترم و همراهان بزرگوار خود ، به سرانجام رسانيد زيرا به دليل تقاضاي بالا ، تعد اد واحدهاي محدود  و جهت جلوگيري از  تضييع حق ديگر همكاران ، حداكثر تا 48 ساعت قبل از تاريخ مراجعه به هتل ، امكان لغو ميسر است و در صورت عدم استفاده ، فقط 50 درصد مبلغ كل اجاره بهاي دوره ، مسترد خواهد شد  و اين اداره ، با عرض معذرت ، در اين خصوص پاسخگو نخواهد بود.)
در پايان با آرزوي مجدد برخورداري همه از بركات اين ماه مبارك و همچنين آرزوي روزهاي مفرحي در ايام آتي ، خواهشمند است دستور فرماييد رونوشت اين اطلاعيه ، براي كليه همكاران ارجمند شاغل آن مديريت محترم ، در اسرع وقت ، ارسال گردد .

شرايط وامكانات

تعهدات